Strøm / El

Kunden skal selv sørge for, at der er strøm i huset/lejligheden, dvs. i de rum hvor gulvene skal slibes.

Rydning:

I alle de rum hvor vi skal arbejde skal der være ryddet for alle møbler, tæpper, komfur, køleskab, og lign. Vi flytter ikke på ting ud over hvis der er lavet særaftale med kontoret.

Rumtemperatur:

Vi anbefaler vores kunder at der inden gulvbehandling at der skal være minimum 20 graders varme i det rum der skal ordnes. Da gulvene efterfølgende skal stå og tørre.

Betaling:

Der er altid kontant betaling efter hvert udført arbejde.

Vægge og fodpaneler:

Ved gulvafslibning kan der forekommer småskader/ridser. Der er altid en risiko for små ridser og olie/lak/lud klatter på vægge, paneler og andet træværk. Derfor anbefales der at man lige tager og maler en sidste gang efter gulvbehandlingen.

Gennemslibning:

Ved afslibning af lamelparket, kan der forekomme gennemslibning af slid lag og løse parketstave. Gulvspecialist kan desværre ikke påtage sig ansvar for denne form for skader.

Affald:

Affald samles i store sorte affaldssække af os men kunden skal selv sørge for at få dem smidt ud. Vi kan evt. gøre det såfremt kunden ønsker det men der tages en separat betaling for det.

Afdækning:

Hvis der ikke er dør mellem rummene samt rum der støder op til, skal kunden selv sørge for at få afdækket hvis ønsket.

Støv:

Maskiner opsamler 98 % af støvet, så det er ikke meget vi støver. Er der med spartelmasse at gøre skal kunden forvente der vil forekomme meget støv.

Støj og lugt:

Selvfølgelig kan støj og lugt gener aldrig undgås, når man har med afhøvling af gulve at gøre. Ved slibning af spartelmasse og trapper må dog støv i større omfang forventes.

Parkering

De steder hvor der skal betales parkering, vil dette beløb blive pålagt fakturaen. Har kunden gæste/ parkerings kort vil vi selvfølgelig gerne benytte dette hvis muligt.

+ 45 50 38 43 38