Behandling af gulve


Gulvbehandling der forvandler trægulve til smukke ditto

Gulvbehandling giver mange muligheder for at få smukke og attraktive trægulve. Og mulighederne er mange. Ønsker du at få dine gulve frisket op? Så gulvsliber.com, let og enkelt, hjælpe dig. Ved at fjerne den gamle og slidte gulvbehandling kan trægulvet friskes op.


I Danmark er de fleste trægulve danske eller skandinaviske, det vil sige lyse trægulve med unikke konturer. De skandinaviske træsorter er særdeles velegnet til dansk arkitektur, dansk design og i det hele taget til den danske folkesjæl og den måde vi indretter os på. De eksotiske træsorter som teak og merbau kendetegner stor slidstyrke og lang levetid. Disse trægulve har fået en renæssance de senere år. Et trægulv kan ikke bruges uden en eller anden form for overfaldebehandling til beskyttelse.


De mest gængse former for gulvbehandling er: Lud, Lak, Olie, Sæbe, Voks

Den korrekte gulvbehandling kan ikke kun bevare trægulvet, man den kan også forstærke træets karakterfulde og unikke udtryk. De stærke og solide træsorter som fyr og gran kan holde mange år med den rette vedligeholdelse. Selvom det er bløde træsorter, så vil de med den rette behandling og løbende vedligeholdelse fremstå smukke med den traditionelle og karakteristiske patina.

+ 45 50 38 43 38